KINDEREN, JEUGD  KINDEREN, JEUGD

KINDERNEVENDIENST
Decennia lang hebben tijdens de zondagse viering  de 4-12 jarigen hun eigen viering gehad. Helaas komen in de laatste jaren zelden (groot)ouders met kinderen naar de kerk. Kerkenraad en leiding van de kindernevendienst  beraden zich over de mogelijkheid, wel of niet door te gaan met de voorbereiding van de kinderdienst.

Sinds 2017 waren er geen kinderen meer die naar de dienst kwamen en hebben we afscheid genomen van de leiding van kindernevendienst.

CATECHISATIE
    In de puberteit gebeurt heel wat. Met lichaam en ziel en geloof. Je bent niet zomaar volwassen. Als kind leef je anders dan als tiener. Je beleeft nu vele dingen intenser – of waar je je gisteren nog druk om maakte, maakt je nu niet uit. Relaties veranderen. Ook de relatie met God, tot Jezus Christus, tot de gemeente. Op catechisatie zal er ruimte zijn om aandacht te besteden aan al die veranderingen. Alleen wat jullie belangrijk vinden is hier belangrijk. Want het gaat om jullie geloof en twijfel, om jullie leven en jullie hoop en vrees.
Voor belangstellenden: neem contact op met de kerkenraad.

ONLINE-DIENST VAN

uitzending vanuit
Scheemda

Voorganger