LICHTJESAVOND 2 en 8 november 2019 LICHTJESAVOND 2 en 8 november 2019

Op Lichtjesavond denken we op een speciale manier extra aan hen die we moeten missen.

Op 2 november 2019 was de lichtjesavond in Nieuwolda,

op vrijdag 8 november 2019 ook in Finsterwolde. Het kerkhof werd verlicht door ruim 1000 waxinelichtjes en 100 fakkels, die door vrijwilligers langs de paden waren geplaatst, en daarbij 2 grote gasbranders bij het toegangshek aan de Hoofdweg, neergezet door de gemeente.

De toren was open, ook van bovenaf was het uitzicht op het verlichte kerkhof te bewonderen. De torenklok werd om 18.00 uur geluid.
In de kerk kon men een kopje koffie of thee drinken.

wat foto's:

Het was een prachtige avond met rustig weer, maantje erbij. Velen kwamen langs; even stilstaan bij hun dierbaren, voor een wandeling over het kerkhof, voor een kopje koffie of thee in de kerk.

KOMENDE DIENST

15 – 12    09.30 uur  Bad Nieuweschans: 3e advent
Ds. Velema, Uplengen
Organist: mevr. De Vries