NIEUWS  NIEUWS

Event. nieuws wordt hier gemeld.
===========================
De komende tijd zullen we op een andere manier kerk zijn.
Het omzien naar elkaar is nu belangrijk.
Laat elkaar weten dat je er wilt zijn voor de ander.
Een appje, mailtje of telefoontje kan veel betekenen in deze tijd.

Ook wij mogen lichtdrager zijn!
Vertrouwen ondanks alles…in die bron voor ons allemaal
Laten we ons verbonden weten met elkaar en met Christus.
===========================
Alle komende diensten, vespers en activiteiten t/m in ieder geval 29 maart gaan niet door.
LUISTEREN naar een viering

Bij dringend gewenste pastorale zorg zal dat geboden worden en kijken we per situatie wat de beste vorm van pastoraal contact is.

U kunt contact opnemen met pastor Tineke Huizing, 06 42424635 / 0598 618674,
of mail de kerkenraad: pgdedollert@gmail.com .

Klokken als teken van hoop
In deze tijd waar zo veel mensen behoefte hebben aan tekenen van hoop en uitkomst, waar mensen van allerlei generaties (tijdelijk) sociaal geïsoleerd raken, zijn het de kerken die een oproep van hoop kunnen doen.Laten we de komende drie woensdagavonden tussen 19.00 en 19.15 de klokken van onze kerken luiden (Dag van nationaal gebed 18 maart, alsmede 25 maart en 1 april).
Ook onze klokken in Nieuwolda, Nw. Beerta en Finsterwolde zullen op deze tijden luiden.

Waarom klokken luiden?
* Als teken van hoop en troost voor alle mensen: dat we samen denken aan en bidden voor al die mensen die ziek zijn of alleen thuis zitten.
* Als signaal dat we samen respect hebben voor al die hulpverleners die zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid van medemensen.
* Wie thuis is en de klokken hoort luiden kan een kaars voor het raam of een lantaarn voor de deur zetten, als teken van verbondenheid met elkaar.

KOMENDE DIENST

5 juli om 9.30 uur
Uitzending vanuit

Vennekerk Winschoten
ds. GW. van der Werff
Luister live of later.

De dienst wordt later op de dag uitgezonden met beeld.
Kijk op Vennekerk.nl