GESPREKSGROEPEN, VORMING EN TOERUSTING GESPREKSGROEPEN, VORMING EN TOERUSTING

Bijbelkring Bad Nieuweschans
heeft de eerste bijeenkomst op woensdag 18 september 2019 om 14.00 uur in Rehoboth. We gaan o.l.v. ds. Velema verder met het bijbelboek Marcus.  Maandelijks op een woensdag nadenken, lezen en leren over een bijbelboek.

Bijbelkring Beerta/Finsterwolde
heeft de eerste bijeenkomst op dinsdag 10 september 2019, om 14.00 uur in de Tjamme. We gaan o.l.v. ds. Velema verder met het bijbelboek Marcus. We komen iedere maand op dinsdag bijeen in “De Tjamme” in Beerta (Hoofdstraat 261).

Gespreksgroep:  Speurtocht geloven
     In deze gespreksgroep gaan we een speurtocht aan door het menselijk bestaan als christen in deze wereld. Dit seizoen kunnen alle ons boeiende vragen aangaande het leven met elkaar aan bod komen. Samen willen we erover nadenken, wat de bijbelse en/of  christelijke traditie in deze tijd kan betekenen. De avonden zijn om beurten bij de deelnemers thuis. Meedenkers zijn altijd welkom. Op dinsdag 10 september 2019 beginnen we  volgens traditie met een etentje .
     Informatie bij Christien Meijer (0597-331465)

Zang en Gespreksgroep
 in de Tjamme te Beerta komt iedere maand samen in de recreatiezaal op de 1e verdieping in de Tjamme.  De activiteiten bestaan voornamelijk uit het zingen van (bekende) geestelijke liederen. Maar ook gesprekken over geloofsbeleving, naar aanleiding van een verhaal of gedicht. Iedereen die met het geloof bezig is en graag mag zingen, is van harte welkom.
De bijeenkomsten komend seizoen 2019 2020: 13 sept., 4 okt., 1 nov., 20 dec., 10 jan., 7 febr., 6 mrt., 3 apr., 8 mei
Alie Bakker , 0597 331962

uitzending vanuit