MUZIEK  MUZIEK

De “CANTOREI”
Een Cantorij is een (meestal kleine) groep mensen, die met zang en muziek medewerking verleent aan erediensten van onze gemeente. Onze naam CantoRei is afgeleid van de woorden Cantorij en de (voormalige) Geloofsgemeenschap Reiderland.
Wij repeteren op donderdagavond in Ons Gebouw bij de kerk aan de Goldhoorn 8 te Oostwold  van 20.15 uur tot 21.15 uur. Van september t/m mei verlenen wij één keer per maand medewerking aan de viering.
NIEUWE LEDEN ZIJN VAN HARTE WELKOM!!!
Zou je ook mee willen zingen in de CantoRei, kom dan gerust eens op donderdag naar Oostwold om te luisteren en eventueel ook mee te doen.

uitzending vanuit
Scheemda