OVER ONS OVER ONS

De Protestantse Gemeente De Dollert maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.
Vanaf september 2017 maken we deel uit van de Streekgemeente Oost-Groningen, samen met de protestantse kerken van MeedenMidwoldaScheemda e.o. en Winschoten.

WIE ZIJN WIJ
Wij zijn een veelkleurige gemeente waarin mensen met een meer behoudende geloofsbeleving en mensen met een vrijzinnige beleving samen hun geloof beleven en vieren. Dat is mogelijk door openheid en door respect dat gemeenteleden voor elkaar hebben.
Wij willen een geloofsgemeenschap zijn die leeft naar de volgende woorden: Heb God lief en je naaste als jezelf. Wij proberen als gemeente te doen wat Jezus voor ogen had: oog hebben voor anderen, opkomen voor de armen en zorg dragen voor de schepping. We willen met elkaar meeleven, naar elkaar omzien en elkaar troost bieden in moeilijke tijden.

WEES WELKOM!
Iedereen is van harte welkom voor het bezoeken van onze diensten en het meedoen aan onze activiteiten! Het maakt daarbij niet uit of je lid bent van een kerk of niet; of je een rotsvast geloof hebt of (nog) heel erg zoekende bent; er wordt niet gekeken, gevraagd naar afkomst, geaardheid of huidskleur.
Je bent welkom met al je twijfels en vragen, om na te denken, te verwonderen, te vieren, te onthaasten, te troosten of getroost te worden.

Heb je vragen over onze kerk, kerkdiensten of activiteiten neem dan gerust contact met ons op via kerkdedollert@ziggo.nl

BELEIDSPLAN
van PROTESTANTSE GEMEENTE DE DOLLERT 2019-2022

ONLINE-DIENST VAN